2111985110

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, συμπεριλαμβανομένου και του email σας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς για ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών αγοράς, μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων, ολοκλήρωση των παραγγελιών για προϊόντα, επεξεργασία παραγγελιών και εκκαθάρισης πληρωμών, εγγραφή μέλους, μελλοντική επικοινωνία και σύνδεση μαζί σας, στατιστικές εργασίες και για τυχαίους ή συσχετισμένους σκοπούς ("Οι Υπηρεσίες μας"). Μπορείτε να επιλέξετε να μην παράσχετε συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε μια αγορά ή να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις προωθήσεις στην ιστοσελίδα μας.
Οποιαδήποτε ταυτότητα χρήστη που χρησιμοποιείται κατά τη σύνδεση με την ιστοσελίδα μας θα διατηρηθεί εμπιστευτική. Το κάθε άτομο που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας ευθύνεται και για τη διατήρηση της μυστικότητας της ταυτότητας χρήστη του. Ωστόσο, σε περίπτωση αυθαίρετης χρήσης της ταυτότητας χρήστη σας ή κάποιων άλλων πληροφοριών, σας ζητούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε και να εμποδίσουμε περαιτέρω αυθαίρετη χρήση.

Οι πληροφορίες θα αποκαλυφθούν μόνο με αίτημα νόμου, ρύθμισης, κυβερνητικής ή νομικής εφαρμογής.
Τα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται απόρρητα, και δεν είναι διαθέσιμα τα emailς σε τρίτους εκτός από την περίπτωση των διαχειριστικών αναγκών των επιχειρήσεων μας. Υπάρχει συγκεκριμένη τρίτη συμμετοχή στην παροχή υπηρεσιών που εκτελεί σημαντικές εμπορικές λειτουργίες για εμάς, όπως: επεξεργασία συναλλαγών πιστωτικών καρτών, εκπλήρωση παραγγελιών και διανομή πακέτων. Έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για να εκτελέσουν τις διαδικασίες τους, αλλά δε θα τα χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς.
Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους και/ή banners που σας συνδέουν με ιστοσελίδες τρίτων. Αποτελεί δική σας ευθύνη η παροχή προσωπικών δεδομένων σε εκείνες τις ιστοσελίδες, σε περίπτωση που σας ζητηθούν, και δε θα φέρουμε καμία ευθύνη για τις ενέργειες εκείνων των ιστοσελίδων.

Το Pare-aroma.Com δεν πουλάει, δεν νοικιάζει ή δεν διαδίδει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους.
Κάνουμε χρήση του Google Analytics για να έχουμε επίγνωση των πελατών μας, εμπειρία πάνω στην ιστοσελίδα μας και για να κάνουμε συνέχεια ενημερώσεις και βελτιώσεις στην ιστοσελίδα μας. Το Google Analytics δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα που θα εξέθεταν την ασφάλεια των πελατών μας ή πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση των χρηστών με οποιοδήποτε τρόπο. Εάν υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασίας ή τη χρήση του Google Analytics, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν έχετε στείλει προσωπικά δεδομένα σε μας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την πρόσβαση και διόρθωσή τους. Ερωτήσεις που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που μας παρείχατε, καθώς και για κάθε πρόσβαση και διόρθωση τους, μπορούν να σταλούν στην παρακάτω διεύθυνση:

Customer Service Manager
Aromata-Online.Com
Svoboda 23 Str.
9000 Varna,
Bulgaria

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις προσωπικές σας πληροφορίες που είναι στην κατοχή μας και θέλετε να διαγραφούν από τα αρχεία μας επικοινωνήστε μαζί μας. Όπως προαναφέρθηκε, τέτοιου είδους προσωπικές πληροφορίες μπορεί να χρειαστούν για την αγορά ή την εκμετάλλευση των προωθήσεων στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να κάνουμε την απαραίτητη διαδικασία για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα σας πριν την χορήγηση πρόσβασής ή την έγκριση των διορθώσεων και/ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.

Στις παραπάνω προμήθειες υποβάλλεστε χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, δίνετε τη συγκατάθεση σας για τη συλλογή και χρήση πληροφοριών από εμάς και τους όρους της Πολιτικής Ασφαλείας. Μπορεί να αλλάζουμε την Πολιτική Ασφαλείας μας ανά καιρούς. Θα ανακοινώνουμε αυτές τις αλλαγές, έτσι ώστε να έχετε επίγνωση των πληροφοριών που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε, και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να τις αποκαλύπτουμε. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, θα συμφωνήσετε επίσης ότι είστε νομικά δεσμευμένοι στο ότι θα παραμείνετε πιστοί στις αλλαγές και στις άλλες παροχές που περιλαμβάνονται στην Πολιτική Ασφαλείας.
Για την εγγραφή και λήψη μηνυμάτων, ακολουθούμε την επιλογή πολιτικής in/out. Αν θέλει κάποιος να επιλέξει να μην λαμβάνει email από εμάς, παρακαλούμε να πατήσετε τον σύνδεσμο διαγραφής Κατάργηση συνδρομής ο οποίος είναι σε κάθε μήνυμα.