2111985110

Χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας

Επικοινωνία

Το κατάστημα μας σας προσφέρει όλα τα επώνυμα τεστερ αρωματων από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 

Το "Aromata Online" δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και προέρχονται από τους αντίστοιχους οίκους. Απλα τα τεστερ ειναι  χωρίς την όμορφη συσκευασία της ολοκληρωμένης εκδοχής του προϊόντος. Η συσκευασία των τεστερ αποτελείται από χαρτόνι σε λευκό χρώμα και έχει επιγραφές με το όνομα και το εμπορικό σήμα του προϊόν. Αυτός είναι ο λόγος για της χαμηλές τιμές.  Αν αυτές οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο για εσάς, τότε η αγορά ενός τεστερ σας συμφέρει περισσότερο, γιατί πρόκειται για ακριβώς το ίδιο προϊόν, χωρίς το επιπλέον κόστος της πλήρους συσκευασίας.

Επίσης, εάν δεν μείνετε 100% ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο, έχετε δικαίωμα να την επιστρέψετε στο κατάστημα μας εντός 14 ημερών (εργάσιμες ημέρες) από την παραλαβή της, υπό τον όρο να μην έχει ανοιχτεί η συσκευάσια του προϊόντος. Κατόπιν, θα σας επιστρέψουμε το κόστος της παραγγελίας σας.

Το κόστος της επιστροφής βαρύ νουν τον πελάτη, εκτός από τις περιπτώσεις όπου το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, αν το προϊόν είναι κατεστραμμένο κατά την μεταφορά, ή αν σας αποστέλλονται διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κόστος αναλαμβάνεται από "Aromata Online".

Ελπίζουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, στο e-mail και στο τηλ: 2111985110

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας ειναι ανοιχτα απο 09:00 - 17:00.

Οι παραγγελες σας διεκπεραιώνονται μέσα σε 24 ώρες. 

Οι παραγγελίες γινονται  έως 15:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα.

Όλες οι άλλες παραγγελίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται με ένα τηλεφώνημα από συνεργάτη μας των ωρών εργασίας (από 09:00 έως 17:00) με σκοπό για να μειωθεί η πιθανότητα του λάθους στην παράδοση.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες (εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές).

Το κόστος παράδοσης ειναι 5 ευρω. Για  παραγγελίες ανω απο 100 ευρω σας κανουμε δωρο τα μεταφορικα.

Τυχαία προϊόντα

Νέο
Εξαντλημένο
-